Благодарности на екипа на БАКК АД. Незаменими сте! Заслужавате много повече!

Светломир Николов СС „гр. София, Столична община, район Лозенец, ул. Банат 10“

Огромни благодарности за това,  че Красимира и инж. Джалов присъстваха на събранието в понеделник вечерта и успяха да адресират всички въпроси, притеснения и промени!

Планираме подаване на заявлението утре.

Георги Кирицов, Гр. София, район Витоша, ул. „Иван Сусанин“ №64

Благодарим на екипа на БАКК за прецизно свършената работа. Техните експерти изготвиха за нашия блок технически паспорт и енергийно обследване. Получихме нещо повече от това, а именно – на всеки етап  можехме да разчитаме на професионални разяснения и напътствия. От подготвителните срещи, през целия процес и след приключване на възложената им работа, бяхме в контакт и получавахме компетентно и ясно становище по всички въпроси.

В резултат, нашият проект беше внесен в необходимия срок, а впоследствие и одобрен за финансиране по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап I“

УС на блок 26, район Слатина, гр. София

За Коледа, нашата сграда получи страхотен подарък – одобрени сме за етап I по НПВУ, въпреки минималния шанс, който имахме! Това нямаше как да стане без вашата помощ, компетентност и търпение. Огромно благодаря и се радвам изключително, че имах възможността да работя с вас!

Яна Перчева-Барлаген, София, район Слатина, ул. Гогол 24

„11-години правим опити да се включим в Програма, която финансово да подкрепи санирането на нашата сграда. Този път се надяваме да е успешно.

Благодарен съм за компетентно предоставените услуги на експертите от БАКК. Ориентираха ни в дебрите на бюджетирането на обновителните дейности и разпределението на разходите между собствениците. С тяхна помощ, кандидатстването е по-лесно, а пък и ми вдъхнаха увереност в успеха.“

Виж повече в репортажа по БНТ:

https://bnt.bg/news/11-godishni-opiti-za-sanirane-na-malka-kooperaciya-v-sofiya-v359705-325319news.html

Л. Мандичев – домоуправител, гр. София, ул. „Солунска“ 46

Благодаря на експертите на БАКК АД за отделеното време при вчерашната ни среща.

Държа специално да отбележа, че представянето им впечатли всички присъствали на срещата етажни собственици с изключително задълбоченото и многоаспектно изложение, както и с почтеното и отговорно отношение!

Ще бъда щастлив и спокоен да ползваме експертизата и услугите на БАКК АД.

Виктор М. Толедо, София, район Студентски, бл. 96А

Виктор М. Толедо

Благодаря много за информацията – отново точна и много полезна. След проведеното събрание на етажната собственост с бихме искали да работим с вашата фирма по изготвянето на цялата документация за технически паспорт и енергийно обследване.

Яна Перчева-Барлаген, София, район Средец, ул. „Гогол“ 24

Яна Перчева-Барлаген

Благодарствено писмо връчва се на Българо-Австрийска консултантска компания
За изключителен професионализъм

Перфектно изпълнение, точност, комуникация, доверие, надеждност и всичко това на едно място. Така се предтавихте Вие за нас. Възложената ви от нашето сдружение работа изпълнихте в срок и с голяма точност. За нас беше удоволствие да работим с Вас. Изразяваме своята сърдечна благодарност към компанията.

Желаем на вашето ръководство, на инженерите и техническите ръководители здраве, лично щастие и видоки професионални успехи!

С уважение къв Вас: Сдружение на собствениците: гр. Видин, община Видин, ж.к. „Георги Бенковски“, бл. 12. вх. А и вх. Б
Цялото писмо вижте: тук

Сдружение на собствениците гр. Видин

Предпочитаме да работим с  вашата компания, защото видяхме професионалното и отговорно отношение от ваша страна, което е в основата за коректно и успешно сътрудничество.

Елена Генова, Домоуправител и председател на сдружението на етажната собственостна бл.75

Благодаря за професионалното обслужване. За мен и съкооператорите ми е удоволствие да работим с Вас. Сега оставаме в очакване на компетентни указания относно кандидатстването по програмата за енергийна ефективност на сградата ни.

Владимир Талев; гр. София; кв. „Лозенец“; ул. „Зелено дърво“ 11